top of page

Det er ikke like enkelt å vite.

Oppdatert: 15. jan. 2021

Det er ikke like enkelt å vite hva man skal velge for å bedre helsa eller gå ned i vekt. Det finnes et hav av forskjellige produkter som anbefales å bruke. Mange av produktene er jo bare tull og tøys. Produsentene tenker KUN penger. Det er fort gjort å gå på uten å tenke seg om🙈.

Ta for eksempel denne «slankekaffen». Drikk en kopp om dagen å gå ned i vekt. For noe sprøyt. Hadde en kaffekopp om dagen gjort noe for vektproblemene vi har i verden, hadde det ikke vært mange overvektige personer.

Så har man alle disse Shakekurene. Ja, jeg skal love deg at du går ned i vekt, og det litt i forteste laget. Men når man da endelig har oppnådd den vekta man ønsker, og ikke vil ned noe mer og heller ikke opp? Hva skjer da? Jo man begynner å spise igjen, og vekta raaaaser opp igjen - og gjerne litt ekstra hver gang. Shaken er fint til de som eventuelt har fått beskjed av leger eller spesialister for kortvarig behandling i forhold til det medisinske og vektnedgang.


Sa har man de utenlandske produsentene som LOVER at på 4 uker går du ned mellom 5-15 kg ved å kjøpe en «pakkeløsning» av shaker, såkalte vitaminer mens man kan spise normalt ved siden av. Eller ta 2 kapsler om morgen å forbrenningen din settes i gang. Tull og tøys det også.

Det finnes ikke ett enkelt produkt eller en metode som passer for alle!


Vi er forskjellige og har forskjellige behov og bakgrunner. Sykdommer spiller inn, søvn, hormoner, alder, livssituasjon, jobb, trening, helse generelt. osv osv osv. Selv om naboen går på en "diett" og får knallbra resultater, så betyr det ikke at du får samme resultat. Alt innen helse og trening er individuelt. Men det som er fellesnevneren her er at TRENING er bra for helsa. Og trening trenger ikke være så komplisert.


Det finnes ingen quickfix metode. Det taaaaar tiiiiiid å gå ned i vekt, og det SKAL det gjøre! Det tar tid å gjøre om på livsstilen sin. Det tar tid å komme inn i rutiner. Rom ble ikke bygget på en dag, men det finnes mange veier til Rom.

Jeg er overbevist om at de fleste kan klare å gå ned i vekt. Men den virkelige jobben begynner når man skal holde seg på den vekten man ønsker. Det nytter ikke å gå tilbake til gamle "synder", for da går vekten opp igjen.


Det gjør det ikke enklere med dette kroppspresset heller. Det er det over alt!

På TV, i butikker, reklame på t-baner, busser og aviser. Folk som kommenterer eller bare "måler" deg opp og ned med øynene. Og så er det butikker som har klær i store str, og de har virkelig overpriset seg. Hvorfor skal det koste nesten det dobbelt for de som må ha større str i klær? Synes rett og slett det er diskriminering av "overvektige" mennesker. Så ja, det er ikke like enkelt å vite hvordan man skal komme seg videre :)


Men en god balanse mellom kosthold og trening er det optimale. Trening gir energi, mens riktig kosthold gjør noe med vekta di.


Følg meg og Hjemmetrimmen på Instagram, så får du noen tips her og der. Jeg håper selvfølgelig også at du vil bli medlem her med oss på Hjemmetrimmen, slik at du kan følge med på alle de nye treningsøktene som jeg legger ut fremover. Som medlem får du også full tilgang til alle blogginnleggene jeg skriver, samt tilgang til et koselig forum der du kan spørre spørsmål som jeg og gjengen i Hjemmetrimmen svarer på.


Som medlem får du også mulighet til å bestille personlig treningsprogram for bruk hjemme (UTEN behov for utstyr). Jeg tar også inn noen få medlemmer på lengre oppfølging og coaching for permanent vektnedgang.


AKKURAT NÅ tar vi inn 10 medlemmer til en testperiode. Du får tilgang til alt over til bare 99kr i 6 måneder. Det eneste du trenger å gjøre, er å registrere deg. Vi kommer til å følge deg opp med litt spørsmål i en periode, for å gjøre tjenesten best mulig for deg fremover.-Ingeborg
11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Mange av oss sliter med å ta kontroll over egen kropp og helse. Vi blir ofte påvirket av omverden. sosiale medier, familie, de som vi møter eller venner. Det er lett å la seg rive med og tro på det an

Innlegg: Blog2_Post
bottom of page