top of page

En god og mettende frokost eller kvelds mat😉


Noe jeg har lært meg er å ikke gå å legge meg småsulten. Da jeg sleit jeg med overvekt fikk jeg alltid høre at jeg ikke skulle spise etter kl 21.00 om kvelden. Så da jeg gikk å la meg så var jeg små sulten. Så det endte med litt natt spising🙈.

Etter min livsstilsendring har jeg lært at det spiller ingen rolle når du spiser før du legger deg. Så lenge man ikke spiser etter man har sovet noen timer, men venter til om mårran.

jeg spiser til faste tider hver dag. Å siste måltider mitt er ca 1 time før jeg legger meg. Jeg spiser også mat som metter og holder meg mett hele natten. Så lenge man ikke overskrider kcal inntaket sitt pr dag, kan du spise så seint du vil så lenge du ikke står opp om natta for å ta en matbit.

Noe jeg spiser som siste måltid er

havregrøt 40 gr (havregryn)

cottage cheese 90 gr

proteinpuiver 10 gr

jordbær på toppen.

litt sukrin og kanel


jeg blander cottage cheese og proteinpulver og en dråpe vann.😋

proteinpulveret og cottage cheesen stopper søtsuget, og havregryn metter lenge.

denne porsjonen her inneholder kun 287 kcal og inngår i mitt daglig inntak av kcal. Veit jeg at jeg skal ha en aktiv dag, begynner jeg også dagen med denne retten. Men da øker jeg havregryn til 55 gr. Da inneholder denne retten 308 kcal😋.


Så spis sunn og god mat som metter lenge, så slipper du å små spise mellom måltidene.😃


prøv det😉. ønsker du en sammensatt kostholds plan som passer deg å din hverdags aktivitet? Ta kontakt så kan jeg hjelpe deg🙏😃.


p.s, havregrynen blander jeg i vann, setter i microbølgeovnen på middels varme (rører i den underveis) i sånn 2-3 min.


bon apetitt😋

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Ta kontroll over kropp og Helse.

Mange av oss sliter med å ta kontroll over egen kropp og helse. Vi blir ofte påvirket av omverden. sosiale medier, familie, de som vi møter eller venner. Det er lett å la seg rive med og tro på det an

Fysen på noen godt?

Flere ganger i løpet av uka så kan dette søtsuget komme smygende🙈, å man bare må ha noe godt å putte i munnen. Å som regel når man har spist noe, så vil man bare ha mer. Sånn er det ihvertfall hos

Innlegg: Blog2_Post
bottom of page