top of page

ENDELIG klar til å hjelpe deg

Det tok meg nesten 30 år å finne ut hva som fungerer for meg, så jeg VET at det ikke er lett. Vi ser jo reklame fra folk som sier at de kan hjelpe oss hele tiden, men de fleste som liksom skal hjelpe har vært slanke og i god form hele livet.


Etter at lyset gikk opp for meg, så skjønte jeg fort at jeg hadde lyst til å hjelpe flere til å klare det samme. Jeg begynte som resepsjonist på treningssenteret Skreia Trim, og ble mer og mer interessert i hva som skulle til for å komme i god form. Etter noen år har jeg nå gått ned flere titalls kilo, trener flere ganger i uka, og spiser mat uten dårlig samvittighet. Jeg vet hva som er bra for meg, og hva jeg bør droppe, så da blir alt mye lettere!


De siste årene har jeg utdannet meg både som instruktør på gruppetimer, og som personlig trener. Dette er fordi jeg så veldig gjerne vil HJELPE flere som sliter med det samme som jeg endelig klarte å komme gjennom :)


Sammen med Skreia Trim, så skal jeg snart åpne mitt eget lille treningssenter som du kan besøke rett fra stua di. Før vi kommer helt i mål med tilbudet, så trenger jeg litt hjelp fra deg. Jeg er supertakknemlig om du svarer på noen enkle spørsmål her: https://podio.com/webforms/25519392/1896040

79 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Ta kontroll over kropp og Helse.

Mange av oss sliter med å ta kontroll over egen kropp og helse. Vi blir ofte påvirket av omverden. sosiale medier, familie, de som vi møter eller venner. Det er lett å la seg rive med og tro på det an

Innlegg: Blog2_Post
bottom of page