top of page

Ikke glem å ha det morro😊


Skal man lykkes her i livet, så må man ha det morro. For hvis ikke du har det bra, så har ikke kroppen din det bra.

jeg har lært det siste året at jeg ikke skal fokusere på det negative. Jeg har gjort et stort valg, å «slette» folk som er negative som «dytter» meg ned å ikke løfter meg opp. Jeg skal kun henge med positive folk. Folk som gjør meg godt. Jeg er så lei all syting og klaging. Det er ikke alt vi kan gjøre noe med, så hvorfor skal vi bruke energi på de tingene? Jeg vil bli et menneske som bruker energi på det positive. Er du med på den?

jeg skal le ihvertfall en gang om dagen. Jeg skal tørre å være barnslig flere ganger om dagen. Jeg skal «leke» å gjøre litt ablegøyer😅. Da får kroppen og hue det så mye bedre. Hver kveld når jeg har lagt meg, så sier jeg 1 positiv ting om meg selv. Det synes jeg du å burde gjøre. Livet er for kort til å bruke energi på det negative.

Skal du lykkes i en livsstilsendring, så er det super viktig å ha en positivt holdning. Å hvis man møter en hindring, så må man bare fortsette videre. Ramler man ned av stigen, er det bare å reise seg opp igjen å begynne å klatre oppover. ikke bli liggende nede. Alle kan ramle, å dessverre så er det noen som ikke reiser seg igjen. Men du, kan ikke du være den som alltid reiser deg da? Jeg lover, livet blir så mye enklere å leve da.😃

Etter at jeg gjorde en livsstilsendring, så bestemte jeg meg for at jeg skulle snu alt det negative over på det positive. Det er ikke gjort på 1-2-3. Men sakte men sikkert blir det mer og mer positivt i livet mitt. Å det er så mye enklere å reise seg opp igjen, når man tryner🙏.


så du, husk å ha det litt morro. Snu det negative over på det positive. Heng med folk som gjør deg godt, å «slett» folk som dytter deg ned🤩. Er vi enig om det? Nydelig🙌🤩.


Så ønsker jeg deg en nydelig vår videre, å ta et steg om gangen😇.


-Ingeborg


11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Mange av oss sliter med å ta kontroll over egen kropp og helse. Vi blir ofte påvirket av omverden. sosiale medier, familie, de som vi møter eller venner. Det er lett å la seg rive med og tro på det an

Innlegg: Blog2_Post
bottom of page