top of page

Ta kontroll over kropp og Helse.

Mange av oss sliter med å ta kontroll over egen kropp og helse. Vi blir ofte påvirket av omverden.

sosiale medier, familie, de som vi møter eller venner. Det er lett å la seg rive med og tro på det andre sier.

Men sannheten er at INGEN andre enn deg selv veit hvordan du har det. Det er ingen andre som har noe med å kommentere deg som menneske. Og vi skal ikke tillate oss det heller.

Ta kontroll på egen kropp og helse.

Ikke la deg påvirke av andres menneskers holdninger på sosiale medier. Ikke la deg lure av de "perfekte" bildene du ser. veldig mange bruker filter når de legger noe ut. Alltid kildesorter det du leser og tro ikke på såkalte "mirakel" kurer.


Den beste måten på å ta vare på egen kropp og helse, er å gjøre aktiviteter som gjør deg godt. Spis god og sunn mat som metter, gir deg de næringsstoffene kroppen trenger.


Jeg får stadig kommentarer over kroppen min. I begynnelsen så såret det veldig. Men egentlig sier det mer om de som sier det enn meg.

Men det er ikke greit at andre kommenterer hvordan du ser ut. Å ved å ikke bry seg, så viser du at DU har kontroll. Ja jeg veit det er lettere sagt enn gjort. Men prøv i det minste.


Tørr å vær deg selv, stå for det du sier og mener. Ikke skift "beite" bare for det andre ikke liker det du sier. Vær raus, ta hensyn og vær en venn.

Det er også helt greit å si fra, hvis noen kommenterer deg. Å tåler dem ikke det, ja da er det ikke ditt problem. :)

Ta kontroll over egen kropp og helse. Og du, det er HELT GREIT og spørre etter hjelp. Det er dessverre veldig mange som mener at man ikke trenger hjelp til å gjøre en livsstilsendring. Men jo, mange av oss gjør det.

Jeg selv visste jo egentlig hva som måtte til for å gjøre noe med min egen kropp og helse. Jeg bare visste ikke helt hvordan jeg skulle gjøre det. Jeg ba om hjelp og fikk verdens fineste hjelp. Jeg gikk ned i vekt, og ble både sunnere og sterkere.

Jeg er glad jeg tok det steget. Å i dag angrer jeg ikke et sekund på at jeg tok det valget. Jeg har full kontroll over helse og kropp. Og ja, jeg blir til tider såret når folk kommenterer kroppen min. Men nå tørr jeg å si fra at det ikke er greit. Å blir dem sure, så blåser jeg i det. Å på det værste, så har jeg en som jeg snakker med om det. Å da går det fort over. Jeg blir sterkere for hver dag, og ting preller av meg mer og mer.


Så mitt tips til deg:

-Ikke bry deg om andres menneskers meninger om deg. (det er ikke lett, men prøv)

-Ta kontroll

-Si i fra når ting ikke er greit.

-Søk råd og hjelp

- Vær raus, snill og omtenksom.


/ Ingeborg10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Fysen på noen godt?

Flere ganger i løpet av uka så kan dette søtsuget komme smygende🙈, å man bare må ha noe godt å putte i munnen. Å som regel når man har spist noe, så vil man bare ha mer. Sånn er det ihvertfall hos

Innlegg: Blog2_Post
bottom of page